látogató számláló
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
     
 


Cégünkről

A POLYDUCT Zrt. vízipari tevékenysége 

Társaságunk 1992 decemberében, Hajdú-Bihar megye első nyílt alapítású részvénytársaságaként, a KITE (Kukorica és Iparnövény Termelési Együttműködés) műanyagipari üzeméből alakult meg. A gáz- ivóvíz- valamint szennyvíz beruházások minőségi beszállítójaként mintegy 20 éve jelen vagyunk a hazai közmű beruházásoknál. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Polyduct ZRT. vízipari üzletágának széleskörű termékpalettája mára már a rendszereket üzemeltető szolgáltatók szakembereinek egybehangzó véleménye szerint is teljes körű megoldást kínál az ehhez szükséges korszerű műtárgyakat illetően.

Felismerve jelentőségét, Társaságunk az ESZKE (Egyedi Szennyvízkezelési Munkacsoport) egyik alapító tagja. Az ESZKE Munkacsoport szoros kapcsolatot tart fenn a Vidékfejlesztési Minisztériummal (korábban a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériummal), részt vesz az egyedi szennyvízkezelési megoldások jogszabályi hátterének alakításában.

Az egyedi szennyvíztisztító kisberendezések hazai gyártójaként elkötelezetten tevékenykedünk azok mind szélesebb körben történő elterjedésében. 

MINTAPROJEKT 

A támogatottsági háttér hiányában 2010 tavaszáig kellett várnunk az első hazai beruházásra, ahol mintaprojekt keretén belül, egyedi szennyvíztisztító kisberendezésekkel oldották meg településszinten a szennyvízkezelést. Büszkén mondhatjuk, hogy a Polyduct Zrt. vezető konzorciumi tagként – nyílt közbeszerzési eljárás eredményeként – aktív részese volt ezen beruházásoknak. A tervezési-, kivitelezői munkálatokon kívül üzemeltetési feladatokat is ellátunk a kedvezményezett településeken. 
Kapcsolat

4181 Nádudvar, Kabai út 62.

Tel: +36 54 480 666

Fax: +36 54 480 233

Email: polyduct@polyduct.hu

Web: www.szennyviztisztito.com> Típus engedélyezési terv


Az EN 12566-3 európai szabványnak megfelel
KSzGySz